Felhasználási Feltételek

A weboldalra való belépéssel Ön elfogadja az alábbiakban meghatározott feltételeket ("Feltételek"). A Feltételek fontos információkat tartalmaznak az itt közzétett tartalmak feletti tulajdonjogokról, a Tulajdonos felelősségéről és a harmadik fél tartalmáért való felelősségről, valamint egy jogi nyilatkozatot. 

Általános Irányelvek és Információk

A Legjobbkaszinok információinak megszerzése és megismerése során kövesse az alábbi felhasználási feltételeket és általános irányelveket.

 • A Legjobbkaszinok eredeti szándéka, hogy az online szerencsejáték-létesítményekkel kapcsolatos bármely harmadik féltől származó tanácsadói véleménytől függetlenül iránymutatásokat és ajánlásokat fogalmazzon meg a valódi pénzzel játszott kaszinókban és fogadóirodákban érdekelt személyek számára.
 • A felhasználó személyes felelőssége tudatában van a szerencsejátékkal kapcsolatos szabályok betartását illetően a lakóhelye szerinti ország határain belül. A Legjobbkaszinok nem ad garanciát és jogi tanácsokat az online szerencsejáték törvényes használatával kapcsolatban azon a joghatósági területen, ahol a játékos tartózkodik.
 • A szerencsejáték ipar gyors változását figyelembe véve, a Legjobbkaszinok mindent megtesz a pontos információk biztosítása érdekében, és semmilyen garanciát nem vállal a weboldalán szereplő anyagok tisztességességéről. Az oldal információt felhasználó személynek nem áll jogában a vonatkozó garanciákkal kapcsolatban egyet nem értését kifejezni.
 • A Legjobbkaszinok oldalon található anyagok és információk csak tájékoztató jellegűek, és kizárólag útmutatásra használhatók. Oldalunk nem felelős a szoftverek szolgáltatói vagy az online kaszinók tulajdonosai által bevezetett tartalom, árak és szabályok megváltoztatásáért: korrigálások végrehajtása – mely a jogrend által védett jog.
 • Adminisztrációs csapatunk és munkatársaink mindent megtesznek a tényszerű és megfelelő információk biztosítása érdekében. Azonban, nem nyújtanak garanciát a tevékenység folyamatosságáért vagy az esetleges hibákért.
 • A Legjobbkaszinok oldalon látható cikkek bármikor, előzetes figyelmeztetések nélkül megváltoztathatók. Ha helytelen információkat észlel a weboldalunkon, küldjön e-mailt - itt!
 • Weboldalunk tartalma kifejezett és szándékos garancia nélkül tárol információkat. Ön elfogadja, hogy a Legjobbkaszinok használata – beleértve annak összes tartalmat és szoftverét – saját felelősségére történik.
 • Ha az oldalon található információk nem tartalmaznak sértő kifejezéseket, nem sértik az emberi jogokat és a magánéletet, illetve nem ellentétesek a jogszabályokkal, weboldalunknak joga van elutasítani a tartalom-eltávolítás iránti kérelmet.
 • A Legjobbkaszinok egy ingyenes szolgáltatás.
 • A Legjobbkaszinok webhelye nem szerencsejáték közvetítő, üzemeltető vagy szolgáltató. Az oldal informatív és szórakoztató tartalmat tesz közzé az online kaszinók, bővítőhelyek vagy szoftverszolgáltatók tevékenységeivel kapcsolatban.
 • A weboldalunkon megadott információk nem használhatók kereskedelmi célokra. A másolás, eladás vagy bármilyen egyéb művelet szigorúan tilos. Egyetlen információt sem lehet előzetes jóváhagyásunk nélkül, bármilyen formában reprodukálni vagy továbbadni.

Bónuszok

A Legjobbkaszinok nem felelős azért, ha a felhasználók nem tudják elsajátítani és megérteni az online kaszinók promócióinak és bónuszainak használatát. A felhasználók a bónuszok elfogadásával hozzájárulnak az azokhoz tartozó felhasználási feltételekhez, amiket az adott szerencsejáték operátor határozott meg.

Felhasználók Altal Közzétett Tartalom

Az oldalon közzétett hozzászólások minden joga a szerzőké. Előfordulhat, hogy a szerzők véleménye nem egyezik meg a mi adminisztratív álláspontunkkal. Az információk terjesztéséért az írásbeli megjegyzések írói felelnek.

 • A felhasználók nem tehetnek közzé olyan megjegyzéseket, amikben sértő, megalázó, rasszista, szexista vagy egyéb támadó kifejezéseket használnak a weboldal többi felhasználójával szemben.
 • Adminisztratív csapatunk jogosult bármely felhasználó hozzáférésének elutasítására azok okainak meghatározása nélkül, illetve jogosult az összes üzenet törlésére. A moderátoroknak joguk van a bejegyzéseket megváltoztatni, áthelyezni vagy törölni a szerző beleegyezése nélkül.

Anyagaink és tartalmaink minden szerzői joga, védjegye és egyéb szellemi tulajdonjoga továbbra is a mi tulajdonunkban vagy az engedélyeink tulajdonában áll. A weboldalunkon bemutatott összes anyag és tartalom kizárólag személyes és nem kereskedelmi célú felhasználásra szolgál. A megadott anyagok bármilyen más használata szigorúan tilos.

A törvény tiltja az ilyen anyagok és tartalmak másolását, sokszorosítását, átadását, közzétételét, terjesztését, kereskedelmi célú felhasználását, eltorzítását vagy származékos példányainak létrehozását.

Szellemi Tulajdon

Anyagaink és tartalmaink minden szerzői joga, védjegye és egyéb szellemi tulajdonjoga továbbra is a mi tulajdonunkban vagy az engedélyeink tulajdonában áll. A weboldalunkon megjelenített összes anyag és tartalom kizárólag személyes és nem kereskedelmi célú felhasználásra szolgál.

 • A megadott anyagok bármilyen más használata szigorúan tilos. A törvény tiltja az ilyen anyagok és tartalmak másolását, sokszorosítását, átadását, közzétételét, terjesztését, kereskedelmi célú felhasználását, eltorzítását vagy származékos példányainak létrehozását.

Hagyjon visszajelzést a Felhasználási Feltételekkel kapcsolatban

A weboldalunkra látogatással elfogadja felhasználási feltételeinket, adatvédelmi irányelveinket, illetve a "cookie"-kra vonatkozó irányelveinket. Webhelyünkön hirdetések találhatók. A szerencsejátékokat kizárólag legális úton lehet igénybe venni.
MEGVAN!